Disseny Gràfic

31 enero, 2017 en

És una assignatura que serveix per a la introducció al disseny, ja que es podria dir que està dividida en dues parts per dos assignatures. Una primera part seria aquesta “Disseny Gràfic” i l’altra l’assignatura “Imatge i Llenguatge Visual”.

Al llarg del quadrimestre s’estudia els tipus de copyright i llicencies Creative Commons, fonaments de la Gestalt, composició, tipografia, la retícula i així com normes bàsiques per a la maquetació de documents. El software que s’utilitza és InDesign, Photoshop i Illustrator.

REFLEXIÓ

En un principi aquesta assignatura la vaig agafar amb molt poques ganes, ja que tant la meva formació acadèmica com el meu ofici a girat sempre al voltant del disseny gràfic.

El motiu? Jo era autònom (freelance) i eren moltes les hores per a traure un producte o dissenyar una gràfica. Encara que era una tasca agraïda, moltes vegades en donava la sensació que la gran quantitat de temps dedicat a un producte no recompensava.

Avui dia la cosa a canviat prou tinc molta il·lusió per reprendre aquest ofici i amb un plus que el dona una formació universitària que el fa veure les coses des de un altre punt de vista i com l’aplicació de nous coneixements que s’han deprès al llarg del grau.

Per això el baix nivell de les pac’s 1 i 2, però la pac3 va ser escollida per a utilitzar-la com a model en l’assignatura en la UOC, cosa que és d’agrair.

PAC 1

Disseny Gràfic_Pac1 de Marcos Baldovi

PAC 2

Disseny Gràfic_Pac2 de Marcos Baldovi

PAC 3

Disseny Gràfic_Pac3 from Marcos Baldovi

PAC 3 INFORME

Disseny Gràfic_Pac3_Informe from Marcos Baldovi

PAC 4

Disseny Gràfic_Pac4 de Marcos Baldovi

PAC 4 INFORME

Disseny Gràfic_Pac4_Informe de Marcos Baldovi