Fonaments i Evolució de la Multimedia

31 enero, 2017 en

En aquesta assignatura s’estudia el llibre de Lev Manovich “El software toma el mando” a partir de la lectura d’aquest llibre força interessant. L’autor desenvolupa la seva pròpia teoria sobre el programari.

En el llibre ens fa reflexionar sobre el programari que ha substituït a una àmplia gamma de tecnologies físiques, mecàniques i electròniques utilitzades abans del segle XXI, per crear, emmagatzemar, distribuir i interactuar amb els objectes culturals.

També ens parla sobre quins van ser els raonaments i les motivacions de les persones que en els anys seixanta i setanta van idear els conceptes i les tècniques pràctiques que sustenten l’actual programari de mitjans, com Photoshop, Illustrator, Maya, Final Cut o After Effects.

PAC 1

Fonaments i Evolució de la Mutimedia PAC 1 de Marcos Baldovi

PAC 2

Fonaments i Evolució de la Mutimedia PAC 2 from Marcos Baldovi

PAC 3

Fonaments i Evolució de la Mutimedia PAC 3 from Marcos Baldovi

PRÀCTICA FINAL

Fonaments i Evolució de la Mutimedia Practica Final from Marcos Baldovi